Information & Regler

Hoppa till: Träning & Kost | Lokalen | SolariumRegler


Läran om träning & kost

ett_riktigt_gymDet har aldrig varit så aktuell som den är idag. Hand i hand med att den genomsnittliga personen i landet har ökat i vikt de senaste åren p.g.a. fetma, har många fått upp ögonen för just detta. Inte minst för att man börjar se vissa likheter mellan den amerikanska befolkningen och den svenska. Tragiskt nog har man i Sverige börjat ta efter när det gäller matvanor, arbetssysslor samt transporteringsmedel. Mycket för att det är bekvämt och man sparar tid. Detta har i sin tur medfört att man rör sig mindre och äter sämre. En kombination som är dömd att misslyckas.

Genom att ge befolkningen den grundinformation man behöver gällande kost och träning, kan man hjälpa till att förändra någons liv till det bättre.

Det är vetenskapligt bevisat att man vid fysisk träning frisläpper vissa hormoner i kroppen som bidrar till ett ökat välbefinnande. Även känslan av att se positiva resultat hjälper till att ge en ”push” i livet.

Ett bättre yttre ger oftast ett bättre inre.

I samband med den explosionsartade marknaden involverande träning och kost har många sett sin chans att tjäna lite snabba pengar. I och med detta har många aktörer i branschen sålt produkter eller metoder som kanske inte håller den kvalité som det borde. Samma sak gäller ordentliga gym. För att hitta motivationen till att träna hårt krävs det ett gym som håller hög kvalité. Det ska vara roligt att träna och man ska känna sig välkommen dit. Kort och gott; varje stad behöver ett riktigt gym.


Lokalen: Träningsmaskiner & vikter

12Vi erbjuder ett gym där alla kan utvecklas oavsett mål och tillstånd. Förutom kunnig och serviceinriktad personal med många år i branschen har vi ett stort utbud av fria vikter och maskiner. Hantlar upp till 65 kg och ett 30-tal maskiner från GYMLECO. Ett svenskt företag som är välkänt för sin höga standard inom träningsutrustning. Vi håller toppklass när det gäller träningsmaskiner.

Cyklar, löpband samt crosstrainer finns tillgängliga. Vi erbjuder träningspass med ökad och varierad aktivitet. Vi erbjuder även produkter och kosttillskott på plats med hög kvalité.

Lokalerna vi befinner oss i är nyrenoverade och anpassade för vårt ändamål; att ge behagliga träningsmiljöer för just dig. Här finns möjlighet till både ombyte och dusch. Vi har även försäljning av olika kosttillskott och kläder. Tack vare installation av BEWATOR-taggsystem kan vi också erbjuda er öppettider helt unikt i Tomelilla.

Vi erbjuder gratis provträning för nya medlemmar. Detta för att ge er chansen att uppleva oss. Givetvis svarar vi på vanliga frågor gällande träning och kost helt kostnadsfritt.

facebookFörutom ”vanlig” gymträning har vi Boxercise, Spinning, Core och Hiit som träningspass.
Läs våra regler om vad som gäller i vår lokal här.

Varmt välkommen önskar vi på Tomelilla Gym & Fitness Center


Tomelilla Fitness Center stödjer Svenska Narkotikapolisföreningen. Föreningens syfte är att främja sådan utbildning och forskning inom narkotikabekämpningens område som är till nytta för rättsväsendets verksamhet. SNPF skall verka för att överbrygga hinder mellan olika verksamhetsgrenar inom rättsväsendet, öka förståelsen för faran med droger och förstärka kampen mot narkotikabrottslighet.

Tomelilla Fitness Center stödjer även Skånepolisen. I deras tidning, Skånepolisen Sport och Fritid, som kommer ut med fyra nr per år och ges ut i samarbete med Mediahuset i Göteborg AB, kan du läsa om idrotts- och fritidsverksamheten inom Polismyndigheten i Skåne.

Visste du att kommunanställda kan nyttja sitt friskvårdsbidrag på gymmet och att vi tar emot friskvårdscheckar samt friskvårdskuponger? Hör med receptionen under våra öppettider för mer information.

logo_devis2_pos friskvard

 


Solarium

Som en bonus erbjuder vi även konstgjord sol i vårt Uvasol solarium.

Här ger vi våra kunder en upplevelse som kombinerar sol med högsta komfort, underbart ljud, fräsch doft och ljuvliga microduschar med en attraktiv bränna. Detta är en professionell lösning helt framtagen för att sola snabbt och effektivt.

perstige_solarium 14

Vår Prestige innehåller 47 högeffeksrör 100 watt 180 cm. 48 förstärkningsrör 25 watt Softface.


Regler

Missbruk av personlig bricka

Missbruk av din personliga bricka (”tagg”) innebär omedelbar avstängning, straffavgift på 10,000:- och eventuellt polisanmälan. Samma sak gäller vid stöld eller när det uppdagas att annat brott begåtts i lokalen eller på tillhörande mark.

Registrera att du besökt vår lokal

Vi rekommenderar att alla drar sin bricka för registrering, även om dörren står öppen när du besöker gymmet. Med undantag vid receptionstider. Detta gör att vi enklare kan hålla koll på vår utrustning och märka av när vi har som mest besökare. Delvis är det statistik vi följer men även möjligheten att kunna erbjuda bättre service när det är som flest hos oss.

Uppfylls inte övriga regler kan vid bra dagar utdelas en varning. Vid skador mot utrustning, verktyg och vikter kan vi kräva ersättning.

Gym & Fitness

  • Ytterskor får inte användas i lokalen där träning sker.
  • Ställ tillbaka de verktyg, handtag och vikter du använder. Tips på att orka detta är att ta färre repetitioner, träna lättare eller be någon om hjälp.
  • Kasta inte bollar, vikter eller verktyg mot väggen.
  • Torka upp efter dig efter du suttit eller legat vid en station. Det finns papper och såpa på sprayflaska för rengöring vid läskautomaten.

Aktiviteter

  • Ytterskor får inte användas i lokalen där träning sker.
  • Föremål och tillbehör funna i lokalen skall stanna i lokalen.
  • Använd endast händer, fötter och knä mot våra säckar. Undvik att träffa våra säckar med skor, trubbiga samt andra vassa föremål.

 

upp

Mer information: Öppettider | PriserNyheter | Träning & Aktiviteter